Hoe een huwelijk organiseren?


Hoe een huwelijk organiseren? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Maak een lijst in je agenda van alle dingen die je wenst of nodig hebt voor je bruiloft. Je kan ook naast ieder item een korte memo maken. Je notities kunnen informatie inhouden zoals, welke leveranciers je wilt ontmoeten, en het aantal speciale kortingen of coupons die je misschien hebt.

Tip 2. Delegeer de verantwoordelijkheden. Plannen voor een bruiloft maken wilt zeggen dat er veel dingen zijn die moeten gedaan worden. Terwijl je een algemene lijst moet hebben en alles overziet, zijn er veel bijkomende taken die je aan vrienden van de bruid en de familie kan uitbesteden. Maak nog een lijst waarin staat wie voor welke taken verantwoordelijk zal zijn, en hou een vergadering zodat jullie elkaar allemaal begrijpen.

Tip 3. Begin te winkelen en leg de grotere zaken op tijd vast. De bruidsjurk, de banketzaal, de huwelijksreis en zanggroep of DJ zijn zaken die tenminste 1 jaar op voorhand moeten vastgelegd worden.

Tip 4. Als je van plan bent een bepaalde fotograaf of cameraman te boeken moet je dit ook zo vroeg mogelijk doen. Een fotograaf die heel de dag aan je zijde is kan gewoonlijk maar 1 bruiloft per dag doen, als je dus trouwt in het hoogseizoen voor bruiloften (mei tot oktober), is hij misschien al geboekt op jouw trouwdag als je te lang wacht.

Tip 5. Wijs taken aan voor de trouwdag zelf. Beslis wie het gooi boeket zal brengen, wie de bloemen voor het altaar naar de zaal zal brengen, wie het bruidspaar en familie zal aankondigen wanneer deze de receptie binnentreden, wie zorgt voor de fooi van de dienstverleners en wie zorgt voor het transport?Plaats een reactie