Hoe een tijdlijn maken?


Hoe een tijdlijn maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Schaf een aantal vellen blank en leeg papier aan. Als je iets groters zoekt, dan kun je een stuk plastic kopen dat je aan je muur of muur op kantoor kunt hangen en een marker stift gebruiken om dingen mee op te schrijven.

Stap 2: Begin met een schets te maken van jouw tijdslijn. Als je van plan bent om geschiedenis, doelstellingen of familie geschiedenis op te schrijven begin dan met de vroegste datum die je kunt herinneren.

Stap 3: Voeg de datum’s en tijdstippen toe en beschrijf wat er op elke specifieke datum is gebeurd. Als je een tijdslijn aan het maken bent om doelstelling weer te geven, schrijf dan de datum’s op in de toekomst en noteer elk doel dat je wilt bereiken op.

Stap 4: Plaats alles wat je opgeschreven hebt in jouw schets op een nieuw vel blank papier of plastic bord. Zorg er voor dat je bij elke datum of elke deadline van doelstelling zoveel mogelijk informatie op schrijft.

Stap 5: Voeg uit het dagelijks leven nieuwe datum’s en gebeurtenissen toe. Het maakt niet uit of dit nou om algemene wereldgeschiedenis gaat of doelen die je behaald hebt op voor het tijdstip dat jij voor het doel gezet hebt.

Stap 6: Probeer zoveel mogelijk gebeurtenissen op te schrijven en vermeld telkens de datum, de dag en tijdstip samen met alle details over deze gebeurtenis. Jouw tijdslijn kan misschien ooit heel belangrijk voor iemand zijn en zelfs waardevol worden.Plaats een reactie