Hoe afscheid nemen?


Hoe afscheid nemen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Plan een “vrienden” uitstapje voor je vriend verhuist. Ga op deze dag met je vriend uit eten, winkelen of naar een film. Doe activiteiten dat jullie beiden echt fijn vinden. Maak er een leuke gebeurtenis van. Een herinnering waar je terug op kan kijken wanneer jij je vriend begint te missen.

Tip 2. Maak een speciaal geschenk voor jouw vriend om aan te tonen hoeveel hij/zij voor jou betekend. Dit geschenk hoeft niet veel te kosten. Maak een foto collage van jullie beiden. Schrijf inspiratie gevende citaten en plak ze naast de foto’s.

Tip 3. Zeg tegen je vriend hoe belangrijk het voor jou is om contact te houden. Zorg ervoor dat je elkaars email adressen, telefoonnummers en andere belangrijke informatie hebt.

Tip 4. Geef een afscheidsfeestje voor je vriend. Nodig al jullie gezamenlijke vrienden uit. Maak een thema voor het feestje waarvan je vriend zal genieten.

Tip 5. Huil maar is uit. Het is ok triestig te zijn en te huilen wanneer je vriend vertrekt. Dit is een normale reactie wanneer je vriend verhuist.Plaats een reactie