Hoe een relatie beeindigen?


Hoe een relatie beeindigen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Wees eerlijk en geef je redenen aan je partner waarom je uit elkaar wilt gaan. Hij kan je smeken hem een nog een andere kans te geven, maar eens je zeker bent van je stuk moet je sterk blijven. Leg hem uit hoe jij hebt toegedragen aan de problemen in jullie relatie. Leg hem uit waarom het belangrijk is dat jullie wegen scheiden door een zin zoals deze te gebruiken: “Mijn hart en geest zeggen me dat ik hier een einde aan moet maken”. Het is belangrijk om eerlijk en duidelijk te zijn zodat hij de boodschap snapt.

Tip 2. Noem tijd en plaats om de relatie te verbreken. Zorg ervoor dat je tijdens het gesprek niet gestoord wordt. Wees voorbereid op een uitwisseling van emotionele gevoelens met je partner. Geef haar de tijd haar gevoelens te uiten. Blijf kalm, zelfs al ben je gekwetst of boos door wat ze zegt.

Tip 3. Toon je partner je medelijden zelfs al verbreek je de relatie. Overweeg de financiële beperkingen die je beslissing hem kan opleggen. Bedank hem voor de goede tijden samen en laat hem weten hoeveel je van hem hebt geleerd. Verwacht niet dat hij rationeel zal reageren. Vergeet niet, hoe emotioneler je bent, hoe harder het is om de relatie te verbreken.

Tip 4. Wees beleefd tijdens het verbreken van de relatie. Beëindig geen relatie via telefoon, email, sms of instant berichten. Gebruik geen website zoals “Breakup Butler” om haar het einde van jullie relatie te laten weten. Vermijd om een vriend te vragen de boodschap over te brengen. Wees dapper en ontmoet haar persoonlijk wanneer het tijd is een einde aan de relatie te maken.

Tip 5. Blijf sterk en toegewijd. Geef je partner de tijd na het einde van de relatie om te genezen en verder te gaan.Plaats een reactie