Hoe kan ik romantisch zijn?


Hoe kan ik romantisch zijn? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Ken al de fundamenten en “clichés” die gepaard gaan met romantisch zijn. Er is een reden ervoor dat je altijd bloemen, snoep en maaltijden met kaarslicht ziet in “romantische scènes” in Tv-series en films. Dingen zoals deze, zijn perfect om een romantische sfeer neer te zetten. Als je moeite hebt met romantisch zijn, houd het simpel en laten die voor jou zijn gekomen het werk doen. Een klein, afgezaagd romantisch gebaar kan heel lang meegaan.

Tip 2. Maak jezelf bewust van wat jouw geliefde “romantisch” vindt. Sommige mensen zien een romantische maaltijd, zoals één in een kamer die zacht verlicht is met kaarslicht in het midden van de tafel, een fles dure wijn en een dure maaltijd. Anderen echter, kunnen de perfecte, romantische maaltijd zien als een paar slices pizza tijdens naar een Tv-show kijken en knuffelen op de bank. Alleen jij weet waar jouw partner van houdt en romantisch vindt. Neem deze informatie in overweging voordat je een poging doet tot romantisch zijn.

Tip 3. Wees onbaatzuchtig. Sommige van de meest romantische gebaren, zijn die welke al jouw energie en vrijgevigheid leiden van jou naar jouw partner. Vaak, zal een poging tot romance niet gaan zoals gepland, omdat je uitvindt dat je iets van jezelf tegenhoudt om één of andere reden. In plaats hiervan zou je gewillig moeten zijn dingen te doen voor jouw partner, zonder de gedachten van welke “beloning” dan ook. Die persoon blij maken, is het enige wat in jouw gedachten zou moeten zijn. Dat op zichzelf is al romantisch.

Tip 4. Verras jouw partner met andere romantische geschenken en gebeurtenissen. Vaak zal het feit dat jouw partner niet wist dat hij of zij een geschenk zou ontvangen, al romantisch zijn. Breng bloemen naar huis op andere dagen dan een verjaardag, gedenkdag of Valentijnsdag. Maak jouw partners’ favoriete gerecht of toetje op een onaangekondigde, willekeurige dag. Plan een weekenduitstapje en overrompel jouw partner op het laatste moment hiermee. Op het moment dat jouw geliefde niets speciaals verwacht, zal jouw romantisch geschenk of gebeurtenis veel meer betekenenPlaats een reactie