Hoe vertellen dat je zwanger bent?


Hoe vertellen dat je zwanger bent? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Wees er zeker van dat je zeker over je gevoelens bent alvorens je met je vriend praat. Weet van jezelf of jij je gelukkig, opgewonden, angstig of boos voelt of van streek bent.

Stap 2. Beslis wat je met de baby wilt doen. Het is uiteindelijk jouw keuze en je moet het gesprek beginnen met een opinie, zelfs al is het maar om de gevoelens van je vriend uit te zoeken.

Stap 3. Indien je nog niet geweest bent, ga dan onmiddellijk naar een dokter om alle informatie over je zwangerschap te weten te komen, zoals hoelang je al zwanger bent en welk stappen je moet nemen kwestie je gezondheid.

Stap 4. Nadat je al deze informatie hebt maak dan een afspraak met je vriend op een aangename en privé plek. Het huis van een van beide is het beste.

Stap 5. Zorg ervoor dat je zijn volle aandacht hebt. Kijk in zijn ogen en leg je hand op zijn hand.

Stap 6. Vertel hem onmiddellijk het nieuws op rustige toon. Geef hem enkele momenten tijd om het nieuws tot hem te laten doordringen. Geef hem wat tijd om te reageren.

Stap 7. Vertel hem al de informatie die je van je dokter te weten bent gekomen, inclusief hoelang je al zwanger bent en welke gezondheid problemen je gaat ondervinden.

Stap 8. Vertel hem op aardige toon hoe jij je voelt bij de zwangerschap en wat je ermee van plan bent. Wees rechtuit en kordaat en tegelijkertijd blijf je aardig. Onthoud dat dit waarschijnlijk allemaal een schok voor hem is.

Stap 9. Nu hij alle informatie heeft laat hem zijn idee zeggen. Hier beginnen jullie.Plaats een reactie