Hoe raak ik snel zwanger?


Hoe raak ik snel zwanger? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Wees positief ingesteld: Er is iets met de manier waarop we denken en wat we denken te krijgen uit het leven. De eerste stap in proberen zwanger te geraken is door te denken dat het mogelijk is. Sta je lichaam toe de waarheid te accepteren dat je inderdaad zwanger kan geraken. Blijf steeds positief ingesteld over zwanger worden en je zal de verschillen gauw merken.

Tip 2. Regelmatig sex hebben tijdens de ovulatie : Heb regelmatig sex tijdens de ovulatie periode. Het beste is om regelmatig sex te hebben 3 dagen voor en 3 dagen na de ovulatie periode. Dit is om je kansen om zwanger te worden te verhogen daar sperma actief is tot 3 dagen na de sex, terwijl vrouwelijke eitjes maar 1 dag actief zijn alvorens ze afsterven. Dus de beste aanpak hier is om sex te hebben in voorbereiding voor de komende ovulatie periode.

Tip 3. Stop met roken, drinken en drugs: Roken, drinken en het gebruik van hard drugs zijn een ernstig gevaar voor de zwangerschap. Doe geen gevaarlijke inspanningen en stop met het gebruik van anticonceptie.

Tip 4. Eet gezond: Door onderzoek weet men dat er bepaalde voeding is die je kansen op zwanger worden kunnen verhogen. Hier volgt een lijst van voedsel dat kan helpen. Oesters, chili, avocado, spinazie, honing, knoflook, vis olie, volle zuivel produkten, rood vlees en volkoren brood.Plaats een reactie