Hoe een scrapbook maken?


Hoe een scrapbook maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Maak het boek. Neem je papier waar je het boek mee gaat maken. Denk aan de favoriete kleur van je vriend en jezelf. Organizeer ze in een motief. Voeg gekleurd papie toer tussen de voor en achterkant. Maak gaatjes bovenaan, links onderaan en de middenste hoeken. Bind touw rond de gaatjes om het boek bij elkaar te houden.

Stap 2. Ontwerp de voor pagina. Neem je decoratie materiaal (gekend als “dingen voor in het plakboek) en wees creatief, begin met het ontwerpen van een leuke voor pagina! Ontwerp het niet alleen, vraag enkele vrienden om hulp. Zorg voor een titel voor je plakboek, zoals de namen van je vrienden in een hartvorm en je eigen naam bovenaan het hart, onder het hart in een mooi tekst formaat schrijf je “beste vrienden voor altijd”. Doe wat je wil en zorg ervoor dat de voor pagina er fantastisch uitziet.

Stap 3. Maak profielen. Vraag alle informatie over je vrienden en schrijf het op een apart vel papier. Dan, wanneer je alle profiel informatie hebt van de meisjes geef hun dan de vellen papier en vraag hun om hun profiel te creeeren. Zorg ervoor dat je het decoratie materiaal hebt zodat ze hun profiel kunnen personaliseren.

Stap 4. Blijf toevoegen! Iedere keer je vrienden en jij uitgaan, neem notas van alle gebeurtenissen en voeg ze toe aan het plakboek. Je kan extras toevoegen zoals bioscoop kaartjes, brochures, enz. Wanneer jullie wegen scheiden zorg er dan voor dat iedereen zijn eigen copij van het plakboek heeft.Plaats een reactie