Recept van chocoladetaart


Recept van chocoladetaart. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediƫnten

5 eieren
300 gram pure chocolade
300 gram melk chocolade
225 gram boter
110 gram suiker
1 koffielepel oploskoffie opgelost in 2 eetlepels warm water

Stap 2. De bereiding

De chocolade moet je samen met de boter laten smelten op een warmhoudplaats

Het kan ook op de deksel van de sudderplaat.

Doe er wat koffie bij en dan kan de koffie worden opgenomen.

Doe er suiker bij en wacht tot het is opgelost.

De eieren mogen geklopt worden, ongeveer vijf minuten. Dan kun je beetje bij beetje de chocolade er bij gaan doen en alles goed roeren.

Doe het beslag in de vorm en zet het dan in het midden van de sudderoven.

In 2 uur kun je hem gaar bakken.

De taart kan dan uit de oven en hij moet even in de vorm blijven staan.

Doe de taart dan uit het taartrooster en laat hem afkoelen.

En dan in een gesloten door bewaren, op kamertemperatuur.



Plaats een reactie