Hoe zie je of uggs nep zijn?


Hoe zie je of uggs nep zijn? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Onderzoek de handelaar voor je de Ugg laarzen die hij aanbiedt koopt. Online handelaars verkopen vaak nep laarzen, maar de nep laarzen kunnen overal opduiken. Kijk naar de overzichten die anderen aan de handelaar hebben gegeven en kijk nauwkeurig naar de foto’s en beschrijvingen. De verkopers van nep laarzen kunnen authentieke foto’s gebruiken, maar noemen nooit de maker, Deckers, in de beschrijving. De verkoper kan ook beweren dat hij honderden paren laarzen beschikbaar heeft, dit is onwaarschijnlijk.

Tip 2. Kijk of er een glanzende authentieke sticker aan de laarzen hangt. Deckers heeft deze stickers in de herfst 2010 voorgesteld om vervalsingen tegen te gaan. Sommige nep schoenen hebben deze sticker niet.

Tip 3. Kijk naar de prijs van de laarzen. Ugg laarzen zijn niet goedkoop. Als je er ziet aan goedkope prijzen, pas dan op daar deze waarschijnlijk nep laarzen zijn.

Tip 4. Kijk goed naar het etiket op de laarzen. Echte Ugg laarzen zijn door een Amerikaans bedrijf gemaakt, dit bedrijf heet Deckers en maakt de laarzen in China. Laarzen die aangeven dat ze in Australië gemaakt zijn, zijn nep. Het etiket zou moeten aangeven: “Ugg Australië, Made in China”.

Tip 5. Let goed op het bont/vacht waarmee de laarzen bekleed zijn. Authentieke Ugg’s zijn gemaakt van echt schaapsvacht, dat een aparte textuur en kleur heeft. Echte schaapsvacht is niet wit of ook niet bijna wit. De echte laarzen zullen bont/vacht hebben dat meer een gemiddelde tint heeft. Het bont/vacht zal gelijkmatig zijn, zonder dat er lange haren uitsteken, en zal heel zacht aanvoelen. Nep laarzen van bont waarvan beweerd wordt dat ze Ugg’s zijn, zijn bijna wit, niet gelijkmatig, en niet zo zacht als ze zouden moeten zijn.

Tip 6. Let op het boekje met verzorging instructies dat bij de laarzen geleverd wordt. Er is een klein verschil in de afdruk. Echte Ugg laarzen worden geleverd met een verzorging boekje waarvan de titel in reliëf afdruk geschreven is, bij de nep laarzen wordt het reliëf afdruk niet gebruikt. De afdruk op de neplaarzen is ook minder scherp.Plaats een reactie