Hoe fake je ziek zijn?


Hoe fake je ziek zijn? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Wees niet specifiek over je kwaal. Een vage aanpak zal je ziekte geloofwaardiger maken. Bijvoorbeeld, in plaats van te beweren dat je een stekende pijn in je maag hebt, zeg je gewoon dat je maag niet al te lekker voelt. Als je te specifiek bent, kan het zijn dat mensen rondom jou een diagnose gaan stellen of dat je gedwongen wordt medicatie te nemen. Onnodige medicatie nemen kan je echt ziek maken.

Tip 2. Beweer niets dat je niet kan bevestigen. Zeg niet tegen je familieleden dat je hoge koorts hebt, als met 1 aanraking aan je voorhoofd kan gevoeld worden dat je lichaam temperatuur in orde is. Zeg niet tegen je baas dat je netelroos over je hele lichaam hebt, als de kans bestaat dat hij aan de deur komt en ziet dat je helemaal geen netelroos hebt. Hou je “ziekte” op een inwendig fenomeen.

Tip 3. Laat zien hoe moe je bent. Ziektes maken mensen vaak vermoeid, dus wees zeker dat je dit bekend maakt aan de mensen rondom jou. Opmerkingen zoals, “wow ik kan niet geloven hoe moe ik me voel” of gewoon “ik wil deze ziekte uitslapen” zijn een goed idee. Als je de kans krijgt, ga naar bed en slaap; dit zal aan de mensen rondom jou tonen dat je echt moe bent.

Tip 4. Overdrijf niet. Mensen zijn vaker geneigd in je ziekte te geloven als ze niet verblind worden door je melodramatische voorstelling. Onthoud dat iedereen soms ziek wordt, dus mensen zijn vaker geneigd je te geloven en sympathie te betuigen als je normaal reageert op je vermeende ziekte.

Tip 5. Doe alsof je je schaamt dat je ziek bent geworden, en verontschuldig je tegen de mensen rondom jou voor de overlast het voor iedereen bezorgd heeft.



Plaats een reactie