Hoe moet je grappig zijn?


Hoe moet je grappig zijn? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Wees zelfzeker. Weet van jezelf dat je een Coole, grappige kerel bent die veel te bieden heeft aan een meisje. Een kerel die te veel zijn best doet om grappig te zijn – door domme grappen te vertellen of met domme woordspelingen speelt – komt meestal over alsof hij wanhopig is in plaats van grappig. De kunst om een meisje aan het lachten te brengen ligt in de mogelijkheid te luisteren naar wat ze vertelt en dit materiaal te gebruiken voor je humor. Dit wil zeggen dat je dezelfde interesses deelt, dit zal ze aantrekkelijk vinden. Maak je vertrouwd met haar favoriete – TV shows, filmen, filmsterren, sport – en gebruik deze referenties voor je grapjes.

Tip 2. Wees bescheiden. Meisjes reageren vaak positief op een gevoel van humor die wat nederig is. Maak haar niet belachelijk, zelfs niet als je denkt dat het onderwerp aan de orde is. Zelfs de meest zelfzekere, extroverte meisjes worden niet graag belachelijk gemaakt of op een “humoristische” manier op hun gebreken gewezen. Noch hebben ze het graag wanneer je hen of anderen op speelse wijze confronteert. Hou de dingen leuk door haar aan het lachen te brengen over kleine dingen. Op lange duur zal ze zich dit beter herinneren in plaats van wanneer je ongepaste grappen over anderen maakt.

Tip 3. Gebruik momenten en situaties uit je leven die je ooit in verlegenheid hebben gebracht in je voordeel. Haar tonen dat je moeilijke situaties aankan door middel van een vleugje humor, en haar aan het lachten brengt zal er voor zorgen dat ze je nog aardiger gaat vinden. Gebruik voorbeelden van gekke avonturen met meisjes op de lagere school, misgelopen versier trucks op de middelbare school of gênante momenten die je met werkgevers hebt meegemaakt. Meisjes zullen dit lachend beantwoorden, en hopelijk komt er een goede conversatie op gang waar jij de eerste bent je misgelopen avonturen toe te geven en er zelf om kan lachen.Plaats een reactie