Hoe zet ik vet om in spieren?


Hoe zet ik vet om in spieren? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Spieren opbouwen. De meest effici├źnte manier om spiergroei te stimuleren is door met gewichten te trainen. Volg een wekelijks schema dat alle spiergroepen traint, 3 a 5 dagen per week. De massa van spieren die je wilt opbouwen zal afhangen van het gewicht waarmee je traint. Raadpleeg een professionele persoonlijke trainer om een gewicht training programma te ontwikkelen dat het best past bij je individueel doel dat je wilt bereiken.

Tip 2. Verbrand vet. Om gewicht te verliezen en dit te onderhouden heb je volgens het Amerikaans college van sport en medicijnen wekelijks 200 a 300 minuten cardio vasculaire training nodig, of 40 minuten per dag voor 5 dagen per week, hoewel niet alle experten het hierover eens zijn. Afhankelijk van je lichaam type en de hoeveelheid vet die je wenst te verliezen, zijn er verschillende cardio routines die je kunnen helpen om je doel om vet te verbranden te bereiken; raadpleeg een persoonlijke trainer om na te gaan wat het best voor jou zal werken.

Tip 3. Pas je dieet aan. Spieren opbouwen en terwijl vet verliezen kan een uitdaging zijn. Om spieren op te bouwen moet je je lichaam voeden. Omgekeerd dan weer, om lichaam vet te verminderen moet je de dagelijkse inname van calorie├źn/vet verminderen. Het juiste voedsel eten zoals mager gesneden vlees, groenten, noten en fruit, en terwijl je inname verminderen van vetten en zetmeelachtig voedsel zoals wit brood zal helpen om je metabolisme te verhogen, helpen bij het verbranden van vet, en toevoegen van spier massa na de gewicht training. Omdat iedere persoon anders reageert op veranderingen in dieet, is het best om met een voedingsdeskundige te praten over het bereiken van je doelen in het opbouwen van spieren en het verbranden van vet.

Tip 4. Blijf gehydrateerd. Het is altijd belangrijk om gehydrateerd te blijven, maar zelfs nog meer wanneer je regelmatig deelneemt aan lichamelijke activiteiten. Drink tenminste 6 glazen water tijdens de dag.Plaats een reactie