Hoe wenkbrauwen epileren?


Hoe wenkbrauwen epileren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Investeer in een goede pincet. Alhoewel u pincetten kunt vinden in elke dollar winkel in een manicuurset, zult u dit voorbij gaan in het belang van een pincet met zwaarder en strakker houvast. Dit zal het uitplukken van elke haar een stuk makkelijker maken.

Stap 2 Maak een washandje nat met het heetste water wat u kunt verdragen. Knijp voorzichtig om alleen een beetje van het overtollige water er uit te wringen. Leg het hete washandje ongeveer 10 minuten over uw ogen en wenkbrauwen, om de porien te verwijderen. Als uw porien open zijn, zal het uitplukken van uw wenkbrauwen veel soepeler gaan.

Stap 3 Verwijder het washandje. Probeer een paar wenkbrauwharen uit te trekken om uw verdraagzaamheid uit te proberen. Sommige mensen zijn in staat hun wenkbrauwen uit te plukken door alleen maar de washandtruc te gebruiken. Als u niet bij deze gelukkige mensen behoort, lees dan verder.

Stap 4 Gebruik een katoenen wattenstaafje of uw vingers om een beetje benzocaine zalf zoals Orajel of Anbesol op uw wenkbrauwen en omliggende huid te deppen. De benzocaine in de zalf verdooft de huid rond de wenkbrauw, zodat u kunt uitplukken zonder iets te voelen. Wees voorzichtig om het niet in uw ogen te krijgen.

Stap 5 Als dit de eerste keer is dat u uw wenkbrauwen uitplukt, maak het makkelijk voor uzelf door gewoon de natuurlijke boog van uw wenkbrauw te volgen en de kleine eigenzinnige haartjes er uit te plukken. Later als u de smaak te pakken heeft kunt u wat meer eerzuchtiger in uw vorming zijn.Plaats een reactie