Hoe zelf wenkbrauwen epileren?


Hoe zelf wenkbrauwen epileren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Houd de wenkbrauw borstel vast in de hand waarmee je het behendigst bent. Door voor het vormen van de wenkbrauwen de dominante hand te gebruiken zorg je voor dat je je wenkbrauwen met meer precisie kunt trimmen.

Stap 2: Plaats de borstel aan de onderkant van je wenkbrauw en beweeg deze naar de bovenkant toe. Deze beweging duwt de haren van de wenkbrauw omhoog zodat deze rechtop en naar beneden komen te liggen in plaats dat deze de natuurlijke lijn van de wenkbrauw volgen.

Stap 3: Pak de wenkbrauw schaar erbij (dit is in principe een normale schaar maar dan in miniatuur formaat) en knip alle haren van de wenkbrauw bij die langer zijn dan de rest.

Stap 4: Borstel de haren van de wenkbrauw terug naar de oorspronkelijke plek. Nu de haren van de wenkbrauw korter zijn, zullen de wenkbrauwen er minder slordig uitzien.

Stap 5: Knip de haren die uitsteken en alle kanten opgaan zo dicht mogelijk tegen de huid aan af. De haarwortels blijven in de huid achter maar door het trimmen valt dit minder op.Plaats een reactie