Hoe epileren wenkbrauwen?


Hoe epileren wenkbrauwen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Beslis hoe je de vorm van je wenkbrauwen wil. Gebruik magazines of mensen die je kent als voorbeeld.

Stap 2. Was je gezicht of tenminste het gebied rond je wenkbrauwen alvorens je ze begint te epileren. De haartjes naar de oppervlakte trekken kan soms kleine kleine bloed vlekjes veroorzaken en dit zal helpen om infectie tegen te gaan.

Stap 3. Zoek een goed verlichte plaats met een spiegel. Om te weten waar te beginnen, hou dan een lang plat object zoals een potlood, en hou het paralel met de kant van je neus. De wenkbrauw zou moeten beginnen waar de lijn raakt. Je kan opteren om eye liner te gebruiken om de gewenste vorm te tekenen.

Stap 4. Hou je huid strak en begin haartje per haartje naar het oor toe te epileren, in de groei directie. Hou het hoogste punt van de boog gelijk met de buitenkant van het gekleurde gedeelte van het oog vooruitkijkend.

Stap 5. Kijk regelmatig je werk na. Leun achterover, kijk naar de wenbrauwen vanuit verschillende hoeken en wees er zeker van dat het eruit ziet hoe jij het wenst. Ga rustig verder met epileren, tot dat je het gewenste resultaat bereikt. Onthou dat je altijd meer kan epileren indien nodig. Wanneer je twijfelt is het beter meer wenkbrauw haar over te laten dan minder.Plaats een reactie