Hoe epileren wenkbrauwen?


Hoe epileren wenkbrauwen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Investeer in een goed pincet. Je kunt ze vinden in elke dollar winkelin een manicure kit, je wilt die in het voordeel van een pincet met een zwaarder gewicht en meer grip om te omzeilen. Dit maakt het plukken per haar een stuk eenvoudiger.

Stap 2 Bevochtig een washandje met het heetste water dat je aan kan om aan te raken. Knijp voorzichtig uit te wringen maar een beetje van het overtollige water. Plaats het warme washandje over je ogen en wenkbrauwen voor ongeveer 10 minuten om de poriën te verwijden. Met uw poriën open zal het plukken van uw wenkbrauwen veel soepelergaan.

Stap 3 Verwijder het washandje. Probeer het uittrekken van een paar wenkbrauw haren om uw tolerantie te testen. Sommige mensen zijn in staat om hun wenkbrauwen te plukken door gewoon de washandje truc te doen. Als u niet een van die gelukkige mensen bent lees dan verder.

Stap 4 Gebruik een wattenstaafje of uw vingers om schaars een beetje benzocaïne actueel zalf, zoals Orajel of Anbesol, op je wenkbrauwen en de omliggende huid te doen. De benzocaïne in de zalf verdooft de huid rond de wenkbrauwen, zodat u ze kunt plukken zonder dat de klant het voelt. Wees voorzichtig dat u het niet in uw ogen krijgt.

Stap 5 Als dit de eerste keer is dat u wenkbrauwen epileert, maak het jezelf gemakkelijk door gewoon de natuurlijke curve van je wenkbrauwen te volgen en het plukken van alle kleine eigenzinnige haren. Later als je het onder de knie hebt, kun je een beetje meer ambitieus vormgeven.Plaats een reactie