Hoe weet ik of ze me leuk vind?


Hoe weet ik of ze me leuk vind? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Let op als een vrouw tegen u praat, en neem er notitie van als zij u aanraakt terwijl zij praat. Vele vrouwen zijn aanraak-gevoelig. Als zij iemand mogen, zullen zij hem licht op de arm of hand aanraken als zij praten.

Tip 2 Kijk naar haar uiterlijk van nabij. Gebruikt zij make-up elke keer als zij u ziet ? Ziet het eruit dat zij moeite heeft gedaan voor haar kleding? De meeste vrouwen willen er vooral mooi uitzien als zij iemand gaan zien waarin zij geinteresseerd zijn. Sommige vrouwen gaan de deur niet uit zonder make-up en handhaven een ontwerper-garderobe, maar de meeste vrouwen dragen truitjes of T-shirts, tenminste soms. Dus neem notitie van haar uiterlijk. Het kan een teken zijn dat zij u mag, als zij altijd probeert er op haar best uit te zien, zelfs om te gaan werken.

Tip 3 Vraag uzelf af of het lijkt of zij excuses zoekt om bij uw werk, uw locker, uw favoriete rondhang plek, enzovoorts te stoppen. Als het meisje op lijkt te duiken waar zij weet waar u zult zijn, is dit een teken dat zij u wilt zien, en tijd met u wilt doorbrengen.

Tip 4 Merk op als de vrouw u om advies vraagt over problemen of wilt dat u langs komt om iets te maken bij haar thuis. Sommige vrouwen willen dat mannen langskomen om hun te helpen met een project. Als een vrouw u uitnodigt bij haar thuis, is dat een goed teken dat de dingen de goede kant op gaan.Plaats een reactie