Hoe weet ik of hij me leuk vind?


Hoe weet ik of hij me leuk vind? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Denk aan de laatste keer dat je hem zag. Lachte hij naar je? Staarde hij naar je? Zocht hij een excuus om met je te praten? Raakte hij je arm per ongeluk aan, of als gebaar? Probeerde hij een gesprek aan te gaan en maakte hij je aan het lachen/vertelde hij iets over zichzelf/ of vroeg iets aan je over jezelf? Vaak zullen mannen elk excuus aangrijpen om met een vrouw te praten die hij leuk vindt. Als hij probeert je te laten lagen of je voor welke reden dan ook, aanraakt, wil hij indruk op je maken.

Tip 2 Vraag hem om tijd door te brengen. Als hij al een vriend is, of iemand die je kent, nodig hem dan uit om tijd door te brengen met jou en je vrienden tijdens een film of een etentje. Als dit een man is waar je onzeker over bent of nog niet zo goed kent, wees dan zeker dat er meer dan 4 mensen gaan zodat hij zich niet ongemakkelijk voelt omdat hij bij een vast brei groepje is.
Je zult,door zijn reactie op de uitnodiging, in staat zijn om erachter te komen dat hij jou leuk vind. Als hij te welwillend en blij is met de uitnodiging is het aannemelijk dat hij je leuk vindt. Als hij nee zegt, maar een reden opgeeft waarom hij niet kan en er zeker van wil zijn dat jij weet dat hij wel zou zijn gegaan als dit andere ding er niet was, dan is het aannemelijk dat hij je leuk vindt.

Tip 3 Flirt met een andere man wanneer je bij hem in de buurt bent. Dit lijkt op het spelen van een spelletje, maar zijn reactie op jouw geflirt of gesprek met een andere man, zal je laten weten of hij wel of niet geïnteresseerd is. Als hij de andere man laat voorkomen als niet goed genoeg voor jou, een valse lach op zijn gezicht heeft en oogcontact met je vermijd tijdens een gesprek, dan laat hij zien dat hij jaloers is en ontdaan dat je iemand leuk zou kunnen vinden en niet hem.Plaats een reactie