Hoe weet ik of ze me leuk vindt?


Hoe weet ik of ze me leuk vindt? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Denk aan haar beschikbaarheid. Als ze er altijd is wanneer je wilt praten of als ze op komt dagen om je bij sport evenementen te zien, dan ziet ze je waarschijnlijk wel zitten

Tip 2 Kijk naar haar wanneer je met haar samen bent. Een meid die je leuk vind, zal veel lachen en oogcontact met je zoeken. Ze zal normaal gesproken haar benen naar je toe kruisen wanneer jullie zitten. Ze zal zich op haar gemak voelen bij je in de buurt.

Tip 3 Probeer een blik te werpen op haar bezittingen, zoals haar kladblok. Schetsen met je naam of je initialen zijn een goed teken dat ze je leuk vindt.

Tip 4 Praat met haar vrienden. Dit is alleen mogelijk als je bevriend bent met sommige van haar vrienden. Je moet discreet zijn wanneer je met hun praat. Als je heel goed bevriend bent met één van haar vrienden en je denkt dat ze een geheim voor je kan bewaren, dan kun je gewoon vragen of de meid je leuk vindt.

Tip 5 Vraag aan je vrienden wat ze vinden. Dit kan afgezaagd lijken, maar soms zullen je vrienden signalen opvangen die jij mist.

Tip 6 Vraag haar uit voor een date. Wanneer ze meteen ja zegt, vindt ze je leuk.Plaats een reactie