Hoe een vrouw verleiden?


Hoe een vrouw verleiden? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Het meest belangrijke punt om rekening mee te houden in het verleiden is het vasthouden van jouw imago en het bouwen van een goede reputatie. Een positieve uitstraling en een goede reputatie onder jouw leeftijdsgenoten is een goede stap.

Tip 2: Lieg nooit overduidelijk over je beroep, financiële situatie en of je al een vriendin hebt of niet want de waarheid komt snel genoeg naar boven en het enige wat je bereikt is dat jij haar vertrouwen op het eind verliest.

Tip 3: Wees niet een mietje maar laat wel een klein beetje jouw gevoelige kant zien. Vrouwen klampen zich vast aan een fysieke kracht en een sterke geest. Je kunt hints geven van jouw gevoelige kant door romantische films met haar te kijken en haar te laten weten hoe jij over bepaalde zaken denkt zonder al te overgevoelig te klinken.

Tip 4: Wanneer jouw interesse ligt bij een zeer populaire en mooie vrouw, negeer haar dan. Dit geldt als je er al zeker van bent dat zij op de hoogte is van jouw eigen goede reputatie en sociale status. Het maakt haar nieuwsgierig waarom jij je niet aangetrokken tot haar voelt.

Tip 5: Leer eerst zoveel mogelijk als jij kunt over de vrouw – Waar haar voorkeuren liggen, haar persoonlijkheid en wat zij niet leuk vindt. Op deze manier kun je een manier verzinnen om meer van haar aandacht te krijgen.1 Reactie

  1. Willem . says:

    Sommige vrouwen verleiden is soms makkelijk bij sterven van uw vrouw zeggen veel mannen ” het doet pijn alleen te zijn ” wel een levensgezellin rap gevonden 1-peperdure reizen maken 2- alle dure snufjes klederen brillen die niet te betalen zijn en zoveel meer , maar als uw geld € weg is dan is de lievde soms rap uitgestorven en de woorden ” gaa maar wandelen nu !

Plaats een reactie