Hoe bouw ik een eigen website?


Hoe bouw ik een eigen website? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Bepaal wat je onderwerp van je website gaat zijn. Besluit wat het algemeen thema van je website is en wat het zoal gaat omvatten. Ontleed jouw idée tot op het bot en zorg er voor dat alles haalbaar is. Als dit je eerste website is, houd het dan simpel.

Stap 2: Kies een domeinnaam. Ga naar Networksolutions.com en zoek totdat je een domeinnaam gevonden hebt die je aanspreekt. De domeinnaam die je kiest moet gerelateerd zijn aan je idée en het algemene thema van de website die je wilt maken. Neem de tijd in de besluitvorming voor je domeinnaam aangezien het een grote invloed heeft op de toekomst van je website. Je kan zien of de domeinnaam beschikbaar is door het in te vullen in de zoekfunctie op de hoofdpagina van Networksolutions.com. Als het domein beschikbaar is, dan kan je deze gelijk aanschaffen. Er zijn jaarlijkse kosten verbonden aan het bezit van een domeinnaam. Als het domeinnaam niet beschikbaar is, kies dan een andere naam.

Stap 3: Vind een webhost voor jouw domeinnaam. De forums op Webhostingtalk.com zijn een goede plek om de juiste webhost tussen alle aanbieders te vinden. Kijk bij het zoeken voor een webhost vooral naar een geschiedenis van klanttevredenheid en garantie voor goede prestaties (up-time). Godaddy.com is een populaire wehost met een goede reputatie en schappelijke prijzen. Vergelijk prijzen en pakketten van verschillende aanbieders en kies een webhosting plan dat het best past bij jouw wensenpakket.

Stap 4: Huur iemand in om je website te ontwerpen. Een goede plek om een freelance webdesigner te vinden is Elance.com. Je kunt jouw project plaatsen met jouw eisen en specificaties en freelance webdesigners maken dan een bod uit. Wanneer je de juiste freelancer hebt gevonden, zorg er dan voor dat je alles wat je op je website nodig hebt goed utlegt. Laat tijdens het bouwen van de website je webdesigner met regelmaat screenshots sturen en rapporteren over de voortgang zodat je weet dat de website de goede kant opgaat.Plaats een reactie