Hoe weet ik of hij me leuk vind?


Hoe weet ik of hij me leuk vind? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Denk na over de laatste keer dat u hem gezien heeft. Lachte hij tegen u? Staarde hij naar u? Maakt hij een verontschuldiging om met u te praten? Raakte hij uw arm aan, of raakte hij uw arm per ongeluk, of voor de grap ¿ Probeerde hij met u in gesprek te komen, en u te laten lachen door iets over hemzelf te vertellen, of iets over u te vragen ¿ Vaak gebruiken jongens elke veronschuldiging om tegen meisjes tepraten die zij leuk vinden. Als hij probeert u aan het lachen te maken of u voor wat voor reden dan ook aanraakt, probeert hij indruk op u te maken.

Tip 2 Vraag hem om wat rond te hangen. Als hij al de vriend is van iemand die u kent, vraag hem dan om wat rond te hangen met u en uw vrienden, om naar een film te gaan of een avondetentje. Als dit een jongen is waar u niet zeker van bent of hem niet zo goed kent, zorg er dan voor dat er meer dan 4 personen meegaan, zodat hij zich niet ongemakkelijk voelt met een hechte groep.
U zult in staat zijn om te zeggen of hij u leuk vindt door zijn antwoord op uw uitnodiging. Als hij lijkt te popelen en gelukkig is met de uitnodiging, is het hoogst waarschijnlijk dat hij u leuk vindt. Als hij nee zegt, en een reden opgeeft waarom hij niet mee kan gaan, en u ervan overtuigt dat u begrijpt dat hij meegegaan was als er al niet dat andere was, dan vindt hij u waarschijnljk leuk.

Tip 3 Flirt met een andere jongen die bij hem in de nabijheid is. Dit lijkt misschien op een spelletje spelen maar zijn reactie op uw flirten, en of het praten over die andere jongen, zal voor u invullen of hij wel of niet geinteresseerd is. Als hij de andere jongen naar beneden haalt, als hij niet goed genoeg zijnde voor u, en bedenkingen blijkt te hebben door een valse glimlach op zijn gezicht te vertonen, en uw ogen ontwijkt terwijl hij praat, zal dit laten zien dat hij jalours en ontdaan is dat u misschien iemand anders leuk vindt en hem niet.Plaats een reactie