Hoe wandtegels plaatsen?


Hoe wandtegels plaatsen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Verwijder de buizen en obstakels uit de muur die u van plan bent te betegelen (lichtschakelaar platen, elektrische snoeren, lampen, lampen, meubels enzovoort). Haal de stekker van elektrische apparaten weg en haal stopcontacten uit weg.

Stap 2. Wees er zeker van dat het kalkbord dat u zult betegelen glad is en geen gaten heeft. Lap de eventueel voorkomende gaten. Als het kalkbord niet glad is, bedek het gebied met zand. Stof af nadat u het zand hebt gebruikt om het gat te bedekken.

Stap 3. Vind het midden van de muur en breng de tegels droog aan om te zien of het patroon op dezelfde manier eindigt aan de randen. Gebruik een potlood om verticale en horizontale lijnen te markeren waar nodig. Plaats de tegel om het aan te sluiten bij het eindpunt dat nadert. Ga uw metingen twee en drie keren na.

Stap 4. Meet en snijd de wandtegel. U kunt een nat zaag huren (voor grote tegels) en / of tegelsnijder (kleinere tegels) van een lokale huis verbetering winkel. Gebruik schuurpapier om de tegel randen glad te maken als ze scherp zijn na het snijden.

Stap 5. Breng de tegellijm aan op de muur (3 meter per keer) met de getande troffel, te beginnen in het midden van de muur. Stel de wandtegels in de lijm en plaats de afstandhouders tussen elke tegel als u gaat. Zorg ervoor dat u elke tegel een andere wending geeft om goede band met de lijm te verzekeren.

Stap 6. Laat de tegels ‘s nachts in de lijm.

Stap 7. Verwijder de tegel afstandhouders en mix het mengsel volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

Stap 8. Breng het mengsel aan in een hoek van 45 graden met behulp van de rubberen spatel. Veeg het overtollige mengsel weg met een natte spons.

Stap 9. Na ongeveer een uur, check op mengsel damp op de tegels en veeg ze schoon als dat nodig is.Plaats een reactie