Hoe vliegtuigen volgen?


Hoe vliegtuigen volgen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1: Schrijf alle info over je vlucht op. Je zal de naam van je vliegmaatschappij, je vluchtnummer en de locaties van vertrek en aankomst nodig hebben. Het is ook handig om de tijd van de vlucht te kennen. Wanneer je deze informatie verzameld hebt, kan je de vlucht online volgen.

Tip 2: Zoek op de website van de vluchtmaatschappij. Je kan vluchten volgen door naar de startpagina van de maatschappij te gaan en te klikken op “flight status”. Voer de datum en het vluchtummer in, of gewoon de vertrek-en aankomststeden om resultaten te zien, waaronder gate nummer, bagageruimte en vluchtstatus. Sommige maatschappijen hebben zelfs de mogelijkheid om je te verwittigen over de vlucht via email of SMS, je kan je hiervoor inschrijven op de website van de maatschappij.

Tip 3: Gebruik Flight Tracker. Op flightview.com kan je vluchten online volgen. Je kan de grondsnelheid, hoogte, vliegtuigtype en overige tijd zien, net alsof je zelf op het vliegtuig zou zitten. Vluchten kunnen ook in realtime getraceerd worden voor PC’s met een besturingssysteem van Microsoft, de webpagina herladen is hier niet nodig.

Tip 4: Gebruik FlightAware. Dit bedrijf was het eerste bedrijf dat je de vluchten liet traceren voor zowel privé- als commercieel gebruik, sinds 2005. Gebruikers kunnen zoeken naar vluchten via de bestuurder, vliegveld en vliegtuigtype. Data van de vlucht, info over het vliegveld, weerkaarten en zelfs vluchtnieuws zijn beschikbaar om te zien. Registratie is gratis en leden hebben de kans om vluchtnotities te zien, en de geschiedenis van regelmatig getraceerde vluchten op te slaan.Plaats een reactie