Hoe kan ik zien wie mij blokkeert op msn?


Hoe kan ik zien wie mij blokkeert op msn?

Stap 1. Kijk of deze persoon online komt. Als je geblokkeerd bent, zullen ze altijd als offline staan bij jou. Dus als je de persoon online ziet komen ben je niet geblokkeerd door deze persoon.

Stap 2. Meld u aan bij MSN Messenger.

Stap 3. Ga naar het options menu.

Stap 4.Selecteer Privacy.

Stap 5. Hier ziet u twee lijsten. De eerste lijst is toestaan dat mensen kunnen zien wanneer u online bent. De tweede is de lijst van mensen die je hebt geblokkeerd.

Stap 6. MSN heeft onlangs een nieuwe functie toegevoegd aan de onderkant van deze lijsten. Het heet “Zie wie jou heeft toegevoegd aan hun lijst met contactpersonen.” Druk op de knop Weergave en u zult in staat zijn om iedereen te zien die u nog heeft staan op zijn/haar lijst, zelfs als je ze hebt geblokkeerd.1 Reactie

  1. carina van de velde says:

    iemand blokkeert mijn zicht en spaarrekenig? Hoe kan ik dit te weten komen? Ik moet mijn rekeningen betalen en dit is niet mogelijk! Ik heb geen zin met iedereen ruie te hebben! WILLEN MIJ HELPEN A.U.B.

    Met vriendelijke groeten,
    carina van de velde

Plaats een reactie