Hoe zoek je telefoonnummers op via het internet?


telefoonnummer

Er bestaat op internet een site waar het mogelijk is om op zeer vlugge manier telefoonnummers en namen terug te zoeken.

Een eerste optie is het zoeken op naam. U kent enkel de familienaam van iemand, en daarbij de gemeente waar hij woont. Om het telefoonnummer te zoeken volstaat het de naam en de gemeente op een scherm in te vullen.

U krijgt nu een scherm aangeboden met al de telefoonabonees waarin uw opgegeven naam voorkomt . Vind de computer meerdere personen (wat zeer waarschijnlijk is) dan krijgt U een lijst met de adressen van al die abonnees; U kiest uit de lijst de persoon die U nodig hebt en klikt op het telefoontje om het telefoonnummer en een routeplan te bekomen.

Een tweede mogelijkheid is het zoeken op telefoonnummer. Uwordt bn gebeld en u ziet het nummer staan in de seie onbeantwoorde nummers, of iets dergelijk. Om te weten wie u gebeld heeft volstaat het op betreffende site het nummer in te voeren , te klikken op ‘VIND’ , en u krijgt naam en adres van het nummer dat u heeft opgegeven.

Opgelet: geheime nummers worden niet weergegeven.

naam van de betreffende website: http://www.1207.be3 Reacties

  1. Roger Kumps says:

    Geachte,

    Het zijn niet alleen geheime nrs die niet weergegeven worden.
    Sommige bedrijven of openbare diensten (o.a. de prov. Vlaams Brabant) hun hoofdnrs zijn algemeen bekend,maar komen als geheim nr op je scherm en is dus oon niet te achterhalen via “1207”

  2. nileen says:

    Ik heb een telefoon nummer uit GB. Kan ik daar een eigenaar bij vinden?

Plaats een reactie