Hoe stuur je grote computerbestanden door?


yousendit

Grote computerbestanden kunnen vaak niet via e-mail, als bijlage worden doorgestuurd. Er zit immers een beperking op de grote van het e-mailverkeer. Foto’s met een grootte van 2,5 MB (normale foto van een digitale kodak 8 magapixel) wordt soms als geweigerd. Als u dan 50 of meer foto’s wil doorsturen naar uw vrienden, bestaat er een andere mogelijkheid.

Stuur het pakket door via www.yousendit.com.
Via deze link volstaat het om het e-mailadres van de bestemmeling in te vullen . In het betreffende programma de rubriek TO:
op de lijn FROM : vul u uw eigen emailadres in
subject : waarover het gaat , tekst (vb foto(s vakantie spanje)
message ;een boodschap voor uw bestemmeling (optioneel)
Daarna dient u in de rubriek ‘SELECT A FILE’ gewoon het bestand op uw computer aan te duiden met behulp van de functie-toests ‘bladeren’

Wanneer al deze gegevens zijn ingevuld click op SEND IT

Het aangeduide bestand wordt opgeslagen op de computer van de eigenaar van het programma. De afzender krijgt een mail dat zijn pakket verstuurd is. De bestemmeling krijgt een mail , waarin staat dat hij met een simpele muisklik een bestand , afkomstig van XXX, kan downloaden op zijn computer.

U kan dus in 1 keer 100 fotos doorsturen met enkele computer muisklikken.

Stuur evenwel geen vertouwelijke gegevens door via deze weg .Indien u dit toch wil doen registeer U dan en voeg een paswoord toe ter beveiliging.Plaats een reactie