Hoe een vlucht boeken?


Hoe een vlucht boeken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: In dit voorbeeld is er gekozen voor Expedia. Je kunt daarentegen op de meeste websites die vliegtickets online aanbieden op dezelfde manier boeken. Volg simpelweg de volgende stappen om gemakkelijk en met korting op reis te gaan.

Stap 2: Nadat je de link van de website waar je naar toe wilt hebt geselecteerd, zul je op de thuispagina een veld zien met daarin de tekst “Stel je reis samen”. Je wilt hier de optie “Vlucht” selecteren tenzij je van plan bent om een huurauto of een hotel aan de reis toe te voegen. Selecteer in dat geval één van de andere opties.

Stap 3: Maak hierna de keuze of het vliegticket bestemd is voor een enkele reis, een retour of voor meerdere bestemmingen. Waarschijnlijk zul je kiezen voor een retour vliegticket. Kies daarna het vliegveld, de reisdatum’s en andere gevraagde informatie. Vul als je de vliegveld code niet weet zo veel mogelijk informatie dat je wel weet (zoals stad, provincie) in en je zult nu de mogelijkheid krijgen om een keuze te maken uit de vliegvelden die het meest overeenkomen met dat wat je hebt ingevuld. Druk nadat je de vluchtinformatie hebt ingevuld op de knop “Zoeken naar vluchten”.

Stap 4: Je zult nu een lijst krijgen van vliegtickets naar jouw bestemming. Er zal bij elke prijsopgave twee bedragen weergegeven worden. Het hoogste bedrag is het bedrag nadat alle heffingen en belastingen zijn berekend. Dit is het bedrag dat je moet onthouden.

Stap 5: Meestal is de lijst gerangschikt zodat de goedkoopste vliegtickets als eerst weergegeven worden. Controleer of de vertrek- en aankomsttijden aansluiten aan jouw wensen . Klik wanneer je het vliegticket hebt gevonden dat je wilt boeken op de knop “Selecteren”.

Stap 6: Er wordt nu een lijst van vliegtickets voor de terugreis weergegeven. Kies de vlucht die het best aansluit bij de naar jouw gewenste tijden en jouw budget. Houd er rekening mee dat afhankelijk van welk retourticket je boekt, de prijs omhoog kan gaan met het bedrag van het vliegticket van de heenreis. Het bedrag op dit retour ticket zal het uiteindelijke totaal bedrag worden.

Stap 7: Nadat je de terugreis hebt gekozen, zul je doorgaan naar de check-out pagina waar je betalingsinformatie moet opgeven. In sommige gevallen krijg je de mogelijkheid om van te voren vliegtuigstoelen te reserveren. Je kunt eenvoudig de stoelen kiezen door op een lege stoel naar keuze in het vliegtuig diagram te klikken.

Stap 8: Je bent nu klaar met het online boeken van jouw vlucht. Je hebt nu een eenvoudige en betaalbare manier gevonden om te reizen voor jouw volgende vakantie of zakenreis. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw e-tickets uit te printen en online raad te plegen. Alvast veel succes gewenst op jouw reis!1 Reactie

  1. IJsland says:

    handig, bedankt

Plaats een reactie