Hoe krijg ik followers op twitter?


Hoe krijg ik followers op twitter? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. De simpelste manier om meer volgelingen te krijgen op twitter is door andere mensen te volgen. Begin met je eigen vrienden en dan met anderen met wie je graag kennis zou maken. Door andere mensen te volgen, zullen de meeste jou ook terugvolgen. Neem het niet persoonlijk indien ze je niet terugvolgen.

Tip 2. Wanneer je mensen volgt, begin dan met diegenen die fotos hebben en niet enkel het generieke Twitter icoon. De mensen met fotos zijn meestal ernstiger over hun Twitter gebruik en zijn vaak ook actievere gebruikers. Deze mensen zullen meer geneigd zijn om je terug te volgen.

Tip 3. Pas op voor de gesloten updates. Het is ok om je vrienden uit te nodigen die gesloten “tweets” hebben, maar wanneer je vreemde volgt met gesloten “tweets” is de kans klein dat ze je terug zullen volgen.

Tip 4. Volg een heel pak gebruikers en wacht een tweetal dagen zodat ze kunnen beslissen of ze jou ook willen volgen. Indien ze je niet terug gevolgd hebben, wis ze dan om plaats te maken voor anderen om te volgen. Hou in gedachten dat Twitter hiet niet toelaat om meer dan 2000 mensen toe te voegen tenzij je ook bijna hetzelfde aantal hebt dat jou volgt. Ga door met deze stap te volgen tot dat je tevreden bent met het aantal dat jou volgt. Je aantal van volgers is geen race, tenzij je “CNN” of Ashton kutcher” bent wie onlangs een race hadden om het 1 miljoen volgers te bereiken. Ashton is met een kleine marge gewonnen.

Tip 5. Wees geduldig terwijl je wacht tot je aantal volgers in aantal verhoogt. “Tweet” over wat je echt aan het doen bent of hoe je je echt voelt en deel ook interessante links. Hou er variatie in. Plaats links met doorverwijzingen naar andere plekken en ook dagelijkse informatie over jezelf en wat je aan het doen bent.

Tip 6. Wees eerlijk tegen je volgers. Lees hun tweets en beantwoord er sommige van. Je moet niet veel zeggen. Een simpel antwoord of bericht gaat heel ver. Op deze manier ontwikkel je goede volgers op twitter; door “oprecht” en “echt” te zijn met je mede twitterers.Plaats een reactie