Hoe taart maken?
Hoe taart maken? Wij zochten het voor je uit:
1/3 kop goed aangedrukte bruine suiker
½ kop suiker
1 tlp gemalen kaneel
1 tlp gemalen gember
¼ tlp gemalen kruidnagelen
½ tlp zout
½ tlp gemalen nootmuskaat
2 a 3 eieren
1 ½ cl dubbelgestoomde melk
2 cl pompelmoespuree
Stap 1 Plaats een oven rooster in het midden van de oven en verwarm voor tot 375 graden F.
Stap 2 Doe de eieren in een keukenmachine, of een mengkom en klop goed.
Stap 3 Voeg vervolgens toe; de pompelmoes, de dubbelgestoomde melk, suiker, bruine suiker, kaneel, gember, nootmuskaat, kruidnagelen en zout, klop alles goed door. Zet het mengsel apart.
Stap 4 Verwarm de taartbodem in de oven totdat deze warm aanvoelt.
Stap 5 Schenk de pompelmoesvulling op de verwarmde taartbodem en laat dit ongeveer 35 tot 40 minuten bakken, of totdat de vulling is gestold maar nog wat drillerig aanvoelt zoals gelatine, als u er licht op drukt.
Stap 6 Laat de taart op een rooster afkoelen en plaats deze in de ijskast. Serveer koud, kamertemperatuur of licht verwarmd.