Recept van taart


Recept van taart. Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. De ingrediƫnten

4 eieren
1 kop gesmolten (donkere) chocolade
2/3 kop pijnboompitten
1/2 kop boter
3/4 kop suiker
1 theelepel vanille
1/3 kop bloem
poedersuiker
cacaopoeder

Stap 2. De bereiding

De oven moet worden voorverwarmd op 200 graden.

Hak zorgvuldig de pijnboompitten fijn.

Breek hierna de eieren open en scheid de dooiers van het wit.

Meng de suiker, boter en de vanille tot een gladde eenheid.

Voeg hierna een voor een de dooiers toe.

Meng het geheel hierna opnieuw.

Voeg vervolgens het volgende toe: Bloem, de pijnboompitten en de gesmolten chocolade.

Klop het eiwit en werk het zacht door het mengsel.

Neem een taartvorm en vet deze in met boter. Giet hierna het deeg erin.

Bak de taart gedurende 40 tot 50 minuten in de oven.

Wanneer je met een prikker in het deeg prikt en er blijft geen deeg aan hangen, dan is de taart klaar.

Laat de taart een kwartier afkoelen voordat hij uit de taartvorm gaat.

Bestrooi de bovenkant met de taart met bloemsuiker uit de zeef en cacaopoeder.



Plaats een reactie