Hoe reset je een iphone 4?


Hoe reset je een iphone 4? Wij zochten het voor je uit:

Soft Reset

Stap 1: Zoek op je telefoon naar een knop aan de rechter bovenkant van het toestel en een knop op het beeldscherm.

Stap 2: Houd deze twee knoppen tegelijk ingedrukt. Je zult op het scherm de melding “Slide to power off” te zien krijgen. Blijf de knoppen ingedrukt houden totdat het scherm zwart wordt.

Stap 3: Druk op de knop in de rechter bovenhoek en houd deze ingedrukt totdat het toestel weer aan gaat. Er zal nu tijdens het opstarten van het toestel een Apple logo op het scherm getoond worden.

Factory Reset

Stap 1: Koppel je iPhone 4 met je computer door middel van een USB data kabel die compatibel is met jouw toestel.

Stap 2: Start iTunes op als deze zichzelf niet automatisch heeft opgestart op het moment dat je je toestel aan de computer hebt gekoppeld.

Stap 3: Zoek in het Summary scherm van je iPhone naar het deel dat wordt aangegeven met “Version”.

Stap 4: Druk op de “Restore” knop.

Stap 5: Het iTunes programma zal je vragen of je eerst een back-up wilt maken of verder wilt gaan zonder back-up. Als je kiest voor een back-up, zal het mogelijk zijn om via iTunes de informatie van de back-up na de reset terug op het toestel te plaatsen. Als je zonder back-up verder wilt gaan, zal alle informatie op het toestel voor altijd verwijderd worden. Het duurt een aantal minuten om alle informatie en programma’s van het toestel te verwijderen. Daarna zal het toestel zichzelf opnieuw opstarten en komt er een scherm met een aardbol en afbeelding van een USB kabel met de tekst “Please connect to iTunes” te voorschijn komen. Op dit moment is het terugzetten van je toestel naar fabrieksinstellingen gereed.Plaats een reactie