Hoe liedjes op iphone zetten?


Hoe liedjes op iphone zetten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Sluit uw iPhone aan op uw computer met een USB kabel. Als het juist is aangesloten zal op uw compter verschijnen “Sync in Progress” aan de bovenkant van het scherm, en uw computer zal automatisch uw iPhone erkennen en iTunes openen.

Stap 2 Klik op het iPhone logo onder “Devices” in de kolom links van het scherm iTunes.

Stap 3 Klik op de “Music” tab aan de bovenkant van het scherm. Dit zal al uw beschikbare muziek en verscheidene synchronisatie opties naar voren halen.

Stap 4 Let erop dat “Sync Music” is gecontroleerd in het vlak aan de bovenkant van het scherm

Stap 5 Kies “Entire Music Library” om al uw muziek te synchroniseren van iTunes naar uw iPhone, of kies “Selected Playlists, Artists, and Genres”als u alleen een bepaalde artiest of afspeellijst op uw iPhone wilt toevoegen.

Stap 6 Selecteer welke afspeellijst of artiest u op uw iPhone wilt toevoegen door het vlak aan de linkerkant van de titels te controleren.

Stap 7 Klik op de “Sync” balk in de rechter onderhoek van het scherm. Dit zal beginnen om uw geselecteerde nummers te synchroniseren van uw computer naar uw iPhone.

Stap 8 Laat uw iPhone volledig synchroniseren. Als het beeindigd is zal iTunes tonen “iPhone Sync is Complete: OK to Disconnect” aan de bovenkant van het scherm. Het is nu veilig om uw iPhone van uw computer los te koppelen.

Stap 9 Open iTunes op uw iPhone door op het ikoon te klikken. Al uw muziek zal nu getoond worden. Klik op een nummer of afspeellijst om op uw iPhone naar muziek te luisteren.Plaats een reactie