Hoe iphone synchroniseren met itunes?


Hoe iphone synchroniseren met itunes? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Maak een verbinding tussen je computer en je iPhone met gebruik van de bijgeleverde USB kabel. Deze kabel werk met PC’s en Macs om makkelijk toegang te krijgen tot je iTunes menu.

Stap 2 Open het iTunes programma op je computer om te beginnen met het downloaden van je zojuist ge-update bestanden. Dit programma zou automatisch moeten starten nadat je computer de aanwezigheid van de iPhone herkent. Merk elk herhaald geval op dat iTunes niet automatisch opent en rapporteer dit aan je lokale Apple winkel.

Stap 3 Selecteer de “Bron” opties is je iPhone menu om je iPhone in te stellen als de laatste bestemming voor je muziek downloads. Je kunt je iPhone instellen als je primaire bron in de menu sectie “Geavanceerd” als je geen andere apparaten hebt die iTunes gebruikt.

Stap 4 Kies het “Auto Sync” gereedschap in iTunes om de bibliotheek van je iPhone te updaten iedere keer dat je de telefoon aan je computer koppelt. Je kunt eenvoudig op de “Overzicht” tab drukken bovenin iTunes en het “Auto Sync” icoon indrukken om dit in te stellen als je standaard sync optie.

Stap 5 Gebruik het “Herstel” icoon op het iTunes Overzicht scherm als er technische problemen zijn tijdens het synchronisatie proces. Deze functie zal teruggaan naar de standaard instellingen van iTunes en iPhone wanneer je conflicterende commando’s hebt gemaakt of een corrupt bestand hebt gedownload.

Stap 6 Creëer individuele afspeellijsten op je computer om ruimte te besparen op de iPhone. Deze afspeellijsten omvat de gehele muziekcollectie op artiest of een mix van je favoriete nummers. Je kunt een overeenkomend aantal nummers wissen terwijl je de bestanden upload om je bibliotheek schoon te houden.

Stap 7 Bewaar de verbinding tussen je computer en iPhone totdat de sync complete is. Je iTunes bibliotheek zal een kleine pop-up gebruiken om de afronding van downloads aan te geven om te voorkomen dat je vooruitgang verliest.Plaats een reactie