Hoe iphone activeren?


Hoe iphone activeren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Zorg er voor dat van te voren een mobiele telefonie abonnement voor jouw iPhone hebt afgesloten voordat je de iPhone activeert. Je kunt informatie over welke aanbieders geassocieerd zijn met iPhone in de handleiding of de website van Apple.

Stap 2: Maak een iTunes account aan op jouw computer als je dit nog niet gedaan hebt. iTunes is nodig om je iPhone te synchroniseren of om informatie tussen je thuis computer en de iPhone uit te wisselen.

Stap 3: Sluit de USB kabel die met de iPhone is meegeleverd aan door deze zowel in de iPhone als de computer te steken. Gebruik één van de poorten die zich bevinden op de computer zelf en niet de poort in het toetsenbord. De poort van het toetsenbord is niet krachtig genoeg om het synchronisatie proces te ondersteunen.

Stap 4: Plaats de iPhone in de dock, de kleine houder die met je iPhone pakket is meegeleverd. De dock wordt gebruikt om de iPhone recht op te laten staan gedurende het synchroniseren en laadt tegelijkertijd de batterij op.

Stap 5: Open het iTunes programma indien deze nog niet automatisch opgestart is na het aansluiten van de iPhone met de computer.

Stap 6: Volg de stappen op het computer scherm om de iPhone te activeren en te synchroniseren. Het kan zijn dat er gevraagd wordt welke onderdelen je wilt overschrijven naar je iPhone zoals bladwijzers, informatie van je e-mail account en je bibliotheek van muziek bestanden.

Stap 7: Wacht op de autorisatie van jouw service provider. Deze autorisatie komt in de vorm van een tekst bericht dat verstuurd wordt naar jouw iPhone met daarin het bericht dat jouw iPhone geactiveerd en klaar voor gebruik is.

Stap 8: Koppel de USB kabel los van je iPhone en computer nadat het activatie proces en het synchroniseren afgerond is. Het aanraakscherm van de iPhone geeft “Sync in progress” weer wanneer deze bezig is en “iPhone sync is complete” wanneer deze klaar is om te ontkoppelen.Plaats een reactie