Hoe moet je iphone activeren?


Hoe moet je iphone activeren? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Ga een contract aan voor het gebruik van je mobiele telefoon alvorens je je iPhone activeert. Informatie over welke providers aangesloten zijn met de iPhone kan je vinden in de handleiding of op de website van Apple.

Stap 2. Maak een iTunes account aan op je computer, tenzij je er al een hebt. iTunes is nodig om de informatie tussen je home computer en iPhone te synchroniseren of over te brengen.

Stap 3. Sluit de USB kabel aan dat bij je iPhone pakket stak, sluit het aan op je iPhone alsook op je computer. Gebruik 1 van de poorten op je computer in plaats van de poort op het toetsenbord. De poort op het toetsenbord is niet sterk genoeg om de synchronisatie procedure te ondersteunen.

Stap 4. Plaats je iPhone in het dok, dit is de kleine houder dat bij je iPhone pakket stak. Het dok wordt gebruikt om je iPhone rechtop te laten staan tijdens het synchroniseren en het opladen.

Stap 5. Open de iTunes applicatie als het niet automatisch opent nadat je de iPhone op je computer hebt aangesloten.

Stap 6. Volg de stappen die op het computer scherm worden aangegeven om je iPhone te activeren en synchroniseren. Je wordt misschien gevraagd welke toepassingen je naar je iPhone wilt overbrengen, zoals bladwijzers, email account informatie en je muziek bibliotheek.

Stap 7. Wacht op de goedkeuring van je netwerk provider. Dit zal een sms zijn dat naar je iPhone wordt gestuurd om aan te geven dat je iPhone geactiveerd is en klaar voor gebruik is.

Stap 8. Haal de USB kabel uit je iPhone en computer nadat de activatie procedure en het synchroniseren gedaan is. Het aanraak scherm zal aangeven, “synchronisatie procedure bezig” terwijl het bezig is, en “iPhone synchronisatie volledig” wanneer het veilig is om de verbinding te verbreken.Plaats een reactie