Hoe krijg ik cydia op mijn iphone?


Hoe krijg ik cydia op mijn iphone? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Sluit je iPhone aan op je computer met de bijhorende USB kabel. Als iTunes automatisch opstart of als de iPhone begint te synchroniseren, laat de synchronisatie dan volledig afwerken, sluit vervolgens iTunes af.

Stap 2. Download en installeer de blackra1n applicatie. Dubbelklik op de bestands naam van de applicatie om het op te starten.

Stap 3. Toets op de “maak het ra1n” knop in het venster van de blackra1n applicatie. Het programma zal je iphone in herstelling mode zetten, wat de derde partij blackra1n zal toelaten zichzelf te installeren op je iPhone. Sluit je iphone niet af of onderbreek de applicatie niet tijdens het vrij maken.

Stap 4. Wacht tot je iPhone heropstart aan het einde van het vrij maken en scrol door de lijst met applicaties op je iPhone tot je het blackra1n icoontje ziet. Het zal de vorm hebben van een zwarte traan op een gele bol. Toets erop om de applicatie op te starten.

Stap 5. Toets op de “Cydia” optie zodat er naast de naam een groen veld verschijnt dat je kan aanvinken. Duw op de ”installeer” knop en wacht tot je iPhone teruggaat naar het thuis scherm.

Stap 6. Toets en hou de knop op je iPhone in tot je de “schuif om uit te schakelen” optie ziet verschijnen. Schuif de knop naar rechts (zoals je doet om je iPhone te ontgrendelen) en wacht tot het apparaat uitgeschakeld is.

Stap 7. Schakel de iPhone terug aan en je zou het “Cydia” icoontje in de lijst van applicaties moeten zien. Je kan nu veilig de blackra1n applicatie verwijderen.1 Reactie

  1. Jessie Hermans says:

    Ik krijg de Blackra1n-app niet op mijn iphone4… Ik wilde graag een nr blokkeren…

Plaats een reactie