Hoe muziek op ipad zetten?


Hoe muziek op ipad zetten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Allereerst, om muziek naar je iPad over te brengen van een computer, heb je iTunes nodig op je computer. Dit is een gratis download voor zowel Mac als PC.

Indien je iTunes nog niet hebt, ga dan naar de iTunes website om het te downloaden en installeren alvorens je verder gaat.

Stap 2. Vervolgens, kijk na dat de iPad en computer aanstaan.

Stap 3. Verbind nu de USB kabel met de iPad (30 pin verbinding uiteinde) en de computer. Wanneer je dit doet, zal iTunes de iPad herkennen en automatisch openen. Indien het dit niet doet, open iTunes dan.
Indien dit de eerste keer is dat je de iPad op je computer aansluit, moet je misschien eerst enkele snelle instellingen regelen.

Stap 4. Eens je de aansluiting gemaakt hebt, zal de iPad aangegeven worden als een apparaat in de linker kolom van iTunes (zelfde kolom als speellijsten, iTunes store enz.). Klik op het iPad icoon in deze kolom.

Stap 5. In het resulterende scherm (in iTunes), kies de muziek balk bovenaan het scherm. In dit scherm, zal je de mogelijkheid hebben om de muziek te kiezen die je naar je iPad wilt overbrengen. Je kan kiezen uit je volledige muziek bibliotheek of individuele speellijsten.

Stap 6. Als laatste stap, klik je op “toepassen” onderaan het scherm, om de muziek over te brengen naar de iPad. Je bent nu klaar om muziek te luisteren op je glimmende nieuwe iPad.1 Reactie

  1. jeen says:

    gewoon een camera connection kit kopen muziek via usb naar je ipad of via een vooraf op p.c opgenomen sd kaartje

Plaats een reactie