Hoe krijg ik pdf op mijn ipad?


Hoe krijg ik pdf op mijn ipad? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Toets het icoontje van de applicatie winkel tijdens verbinding met het internet via Wi-FI of een mobiel net werk.

Tip 2. Toets “zoeken”, en toets dan het zoek tekst veld aan. Er zal een toetsenbord verschijnen. Type “iBoeken” in toets dan op “zoeken”. Toets op “iBoeken” dat verschijnt bij de zoek resultaten om informatie weer te geven over de iBoeken applicatie. Toets op “installeer” om het rechtstreeks op je iPad te downloaden.

Tip 3. Start iTunes op je computer. Je werd geprompt om iTunes te downloaden en installeren toen je voor het eerst je iPad hebt ingesteld. Gebruik iTunes om naar muziek te luisteren en je iPad te beheren.

Tip 4. Sluit de iPad aan een USB sleuf op je computer met de USB kabel. Het icoon van de iPad zal verschijnen aan de linkerkant van het iTunes venster.

Tip 5. Klik op “boeken” in het linker paneel van het iTunes venster.

Tip 6. Trek een PDF van een folder op je computer in het iTunes venster. Het zal zichzelf nu kopiëren naar je iPad.

Tip 7. Klik rechts op het icoon van de iPad en klik dan op “uitwerpen”. Sluit je iPad af van de computer.

Tip 8. Toets op het iBoeken icoon op de iPad om de applicatie op te starten.

Tip 9. Toets “Boekenrek”. Het PDF bestand dat je vanuit je computer gekopieerd hebt zal nu in de lijst verschijnen. Toets het PDF bestand om het te openen en begin te lezen. Toets aan de linker of rechterkant van een pagina, of glij met je vinger van links naar rechts om de pagina om te draaien.Plaats een reactie