Hoe iphone in dfu mode?


Hoe iphone in dfu mode? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Steek de 4-pins aansluiter van iPhone USB aansluitingskabel in de ingang aan de onderkant van het apparaat. Steek het einde van de USB kabel in een beschikbare USB ingang van uw computer.

Stap 2 Lanceer iTunes naar de aangesloten computer, als het niet automatisch start, als u de iPhone aansluit.

Stap 3 Druk op de “Sleep/Wake” knop en de “Home” knop op de iPhone tegelijkertijd en blijf deze precies 10 seconden vasthouden.

Stap 4 Laat de “Sleep/Wake” knop los, terwijl u de “Home” knop nog voor een extra 10 seconden meer vasthoudt. Een zwart scherm zal op uw iPhone tevoorschijn komen. iTunes zal het apparaat herkennen en het volgende bericht zal op uw iPhone verschijnen;”iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must restore this iPhone before it can be used with iTunes. “ Zolang het in de DFU stand is, maak dan uw gewenste veranderingen op hert apparaat.

Stap 5 Ga uit de DFU stand door op de “Sleep/Wake” knop te drukken en tegelijkertijd op de “Home” knop op de iPhone en deze 5 seconden vast te houden, terwijl deze nog steeds is aangesloten aan uw computer, met de iTunes lopende. De iPhone zal herstarten in de normale stand.Plaats een reactie