Hoe reset je een ipad?


Hoe reset je een ipad? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1: Vind de “Sleep/Wake” knop. Wanneer je je iPad in portret modus vasthoud, bevindt deze knop zich aan de bovenste rechter rand.

Stap 2: Druk tegelijkertijd op de “Sleep/Wake knop en op de “Home” knop, welke zich in het midden van het beeldscherm bevindt, en houd beide knoppen minstens 10 seconden in. Negeer wanneer deze zichtbaar wordt de “Slide to Power Off”.

Stap 3: Houd beide knoppen ingedrukt totdat het Apple logo tevoorschijn komt op het scherm en laat daarna de knoppen los. Het Apple logo verdwijnt en de iPad sluit zichzelf af.

Stap 4: Druk ongeveer 3 seconden lang op de “Sleep/Wake” om de iPad aan te zetten. Het duurt ongeveer 30 seconden voor het apparaat om op te starten.

Stap 5: Stel de iPad instellingen opnieuw in door op het “Settings” icoon in het thuis scherm te drukken. Kies in de linker kolom de optie “General”, gevolgd door “Reset” aan de onderzijde van het hoofdscherm. Selecteer “Reset All Settings” om de instellingen te resetten maar je data en bestanden intact te laten.Plaats een reactie