Hoe reclame maken?


Hoe reclame maken? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Neem contact op met de advertentie afdeling van kranten, tijdschriften en radio stations om de prijslijsten te ontvangen. Weet hoe hoog je budget is en blijf bij deze. Verspil niet al je geld aan een enkele campagne en verspil geen tijd en geld aan advertenties met een laag rendement.

Tip 2: Doe zoveel mogelijk onderzoek naar je product of dienst als je kunt en zoek naar onbekende voordelen die jij (of je concurrentie) nog niet ontdekt hebben.

Tip 3: Bepaal wat voor soort advertentie het best werkt voor wat je probeert te verkopen. Kies methoden die het meest opleveren voor een zo’n klein mogelijke investering. Probeer jouw doelgroep te vinden en definieer hoe jouw product of dienst hun leven kan verbeteren. Richt je alleen op mensen die er daadwerkelijk baat bij hebben of verlangen naar datgene wat je probeert te verkopen.

Tip 4: Doe onderzoek naar de advertenties van jouw concurrentie en zoek uit hoe je het beter kunt doen. Schrijf een kop stuk gevuld met voordelen en ondersteun deze voordelen door de rest van de tekst. Vergeet niet om op een middelbare school niveau te schrijven en gebruik een vertellende schrijfstijl. Voeg ook kortingsbonnen, een website of gratis telefoonnummers voor proefmonsters, gratis proefabonnement of gratis informatie.

Tip 5: Test elke advertentie die je maakt en houd de respons op deze bij. Voeg de contact informatie van deze respondenten toe aan een database en volg op met het regelmatig herhalen van aanbiedingen. Rangschik je potentiële klanten op hun soort van antwoord en verwijder diegene die helemaal geen antwoord geven.Plaats een reactie