Hoe afvallen na bevalling?


Hoe afvallen na bevalling? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Overweeg borstvoeding om na de zwangerschap af te slanken. Het is goed voor jullie beide. De voordelen voor jou houden in: verhoogde productie van prolactine, een kalmerend hormoon, vlugger krimpen van de baarmoeder (deze was uitgestrekt door het dragen van de baby), het verbranden van een honderdtal calorieën per dag, en een prachtige manier om een band te scheppen met je baby. De voordelen voor je baby houden in: verschillende voedingsrijke voordelen (daar borstmelk de ideale natuurlijke voedingsbron is voor zuigelingen), een prachtige manier om een band met jou te scheppen en een gezond gevoel van met jou verbonden te zijn, en verschillende andere voordelen.

Tip 2. Artsen raden meestal aan om 6 weken te wachten om opnieuw met je normale training routine te beginnen, daar je lichaam volledig moet genezen van de bevalling. (als je toch opnieuw begint, doe het tijdens de eerste sessies rustig aan om zeker te zijn dat jij je er wel klaar voor voelt).

Tip 3. Een andere manier om na een zwangerschap af te slanken is door gezond te eten (veel groenten, fruit en volkoren). Vezel is vooral belangrijk, daar het je een voller gevoel geeft, het houd je “gewoon”, en kan je helpen af te slanken na de bevalling).

Tip 4. Blijf gehydrateerd door veel water te drinken, dit helpt je om gifstoffen weg te spoelen, en kan ook je afslankingspogingen vooruit helpen.Plaats een reactie