Hoe push ups doen?


Hoe push ups doen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1 Weet hoe een juiste opdrukking te doen. Lig op de grond met uw borst naar beneden en uw handen ter hoogte van uw schouders. De palmen naar beneden of als u dat verkiest kunt u steunen op uw vuisten. Uw voeten moeten naast elkaar staan met uw tenen weggestopt onder uw voeten, en laat uw kin de grond raken. Verzeker u ervan om uw rug recht te houden. Druk op met uw armen. Als u opdrukt moeten uw armen gestrekt zijn. Laat dan uw lichaam naar beneden zakken totdat uw borst de grond raakt en herhaal de procedure. Beginners kunnen hun knieen laten dalen en hun voeten op de hoogte van de enkels kruisen. U moet steeds met uw armen blijven werken.

Tip 2 Tel het aantal opdrukkingen wat u kunt doen in een bepaalde tijd. Het breken van uw opdrukkingen in sets kan nuttig voor u zijn.

Tip 3 Zet een doel op, om de opdrukkingen bij een bepaald aantal op te voeren in de komende week. Als u in staat bent vijf opdrukkingen meer toe te voegen aan uw set per dag, heeft u aan het eind van de week dertig opdrukkingen toegevoegd, als u dagelijks de opdrukkingen doet.

Tip 4 Gebruik een opdruk-balk, als u bij de opdrukkingen pijn heeft aan uw polsen. Deze hebben een anti-slip greep en ze helpen om extra druk van uw polsen te verlichten zonder het effect van uw opdrukkingen te verminderen.

Tip 5 Hef gewichten om uw bovenlichaamskracht te vergroten. Een goede bovenlichaamskracht is een van de essentiele onderdelen van het opdrukken. Verhoog geleidelijk het gewicht van uw halters. U zult ontdekken dat dit nuttig is om het aantal opdrukkingen wat u kunt doen te verhogen.Plaats een reactie