Hoe pedicure zelf doen?


Hoe pedicure zelf doen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Knip voorzichtig uw teennagels met een nagelknipper en zorg ervoor de nagels niet t edict bij het nagelbed te knippen.

Stap 2 Plaats uw beide voeten in een grote kom, gevuld met warm water, en voeg een paar druppels essentiele olie toe voor de voordelen van de aroma-therapie. Week ongeveer 10 minuten.

Stap 3 Wrijf zacht een puimsteen over beide voeten om droge huid er af te schuren, met de nadruk op ruwe plekken zoals de kussens en ballen van de voet. Doe de voeten weer terug in het warme water.

Stap 4 Doe een klein beetje voetsuiker- of zout schrobber op een van uw voeten, wrijf het met uw handen zacht over de gehele voet om dode huid te verwijderen. Doe uw voet terug in het water en herhaal het op uw andere voet.

Stap 5 Gebruik een badhandoek om uw voeten volledig te drogen.

Stap 6 Breng een royale hoeveelheid voetlotion (zoals pepermunt of lavendel) op uw voeten aan, en wrijf de lotion met uw handen in totdat het opgenomen is.

Stap 7 Trek direct zachte sokken aan, deze verwarmen uw voeten en zorgen ervoor dat de lotion kompleet wordt opgenoemen, en verzachten uw voeten.

Stap 8 Indien u wilt, kunt u twee lagen nagellak op uw teennagels aanbrengen, en laat ze 20 minuten drogen.Plaats een reactie