Hoe pedicure doen?


Hoe pedicure doen? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Verwijder oude nagellak, de eerste stap in een pedicure. Dompel een katoenen bal in nagellak remover en verwijder zorgvuldig het nagellak uit je tenen. Draagt u een lichte kleur, zal nagellak verwijderen gemakkelijk zijn. Echter, als u een donkere nagellak hebt, duurt het wat langer.

Stap 2 Knip je nagels. Gebruik je nagelknipper om uw teennagels te knippen. Wees voorzichtig om niet je nagels te kort te knippen anders doet het zeer. Zodra uw teennagels worden getrimd, gebruik een nagelvijl en vijl zo alle scherpe randen om je nagels vorm te geven.

Stap 3 Breng nagelriemolie aan. Zorg ervoor dat u een royale hoeveelheid toepast. Wrijf de nagelriemolie in je nagelriemen en laat de olie intrekken voor een paar minuten.

Stap 4 Maak uw voeten nat. Vul een emmer of plastic bakje met warm water. Voeg ongeveer 2 scheppen Epsom zout en 1 schepje van uw favoriete voetbad. Zorg ervoor dat het water warm is maar niet te warm. Laat je voeten voor ongeveer 10 minuten nat worden.

Stap 5 Exfolieër uw voeten. Zodra je voeten klaar weken, gebruik een puimsteen om de zolen en hakken van je voeten te verzachten. Verwijder voorzichtig je nagelriemen met een nagelriemtrimmer of duw ze terug met behulp van een metalen nagelvijl. Zodra u klaar bent, droog je voeten met een handdoek. Vervolg dit met uw favoriete crème.

Stap 6 Breng nagellak aan. Breng een basis laag aan op uw teennagels en laat ze drogen voor ongeveer 5 minuten. Volg met 2 lagen van uw favoriete nagellak. Laat uw nagellak drogen voor ongeveer 10 minuten. Maak je manicure af door het aanbrengen van een toplaag. Vergeet niet om de lak te laten drogen voor 20 minuten.Plaats een reactie