Hoe krijg ik mooie voeten?


Hoe krijg ik mooie voeten? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1. Laat je voeten weken in warm water. Eerst moet de huid op je voeten zacht en gemakkelijk behandelbaar worden. Je voeten weken zal hepen om eelt en droge huid los te maken. Hou je voeten in het water voor tenminste 5 minuten.

Stap 2. Polijst je voeten met je puimsteen. Geef vooral aandacht aan je hielen, de buitenkant van je kleine teen, en de buitenkant van je dikke teen. Deze zijn vaak ruw en hard. Terwijl je polijst, week je voeten af en toe in het water.

Stap 3. Droog je voeten af voor ongeveer 10 minuten en week ze opnieuw in het water. Je wilt je huid penetreren met het water. De ruwe plekken zullen al beter worden in dit stadium, maar nog steeds te ruw voor het eind resultaat waar we naar op zoek zijn.

Stap 4. Schrob je hele voet met een korrelig voet schrob middel. Sommige schrob middelen werken met mandarijn schillen, andere werken met gekristalliseerde kraaltjes. Het schrobben zal alle droge huid en ruwe plekken op je voeten verwijderen.

Stap 5. Droog je voeten af en bevochtig ze met je favoriete kwaliteit bevochtiging middel. Schrob en masseer de crème grondig in je huid. Geef vooral aandacht aan plaatsen waar gemakkelijk eelt ontstaat.

Stap 6. Lak je teennagels. Een goede pedicure is niet compleet zonder mooi gelakte teennagels. Zorg ervoor om je teennagels een neutrale kleur te geven, of een kleur dat past met je kledij. Zachte kleuren werken het best.Plaats een reactie