Hoe een mooie huid krijgen?


Hoe een mooie huid krijgen? Wij zochten het voor je uit:

Tip 1. Was je gezicht ‘s ochtends en ‘s avonds met een zeep geschikt voor je huid type. Indien je zichtbare porien in je gezicht hebt, gebruik dan een zeep geschikt voor een vettige huid. Indien je porien niet erg zichtbaar zijn heb je waarschijnlijk een droge huid. Mensen waar de porien enkel zichtbaar zijn op het voorhoofd, kin en neus hebben meestal een gewone huid.

Tip 2. Bevochtig je gezicht na het wassen zelfs al heb je een vettige huid. Lees het label op de fles om na te gaan of het geschikt is voor vettige, droge of normale huid.

Tip 3. Exfolier je gezicht minimal 1 keer per week door het zachtjes met de vingers in te wrijven met een exfolierend produkt, vermijd hierbij de ogen. Wrijf het produkt op je gezicht voor een periode gelijk aan de tijd dat je gebruikt om je gezicht normaal te wassen.

Tip 4. Drink acht, 8 ounce glazen water per dag. Water helpt om je lichaam te spoelen en houd je huid rein. Blijf weg van gesuikerde drankjes of soft drinks daar suiker acne kan verergeren.

Tip 5. Breng wekelijks gezichts maskers aan. Probeer een klei masker voor het diep te reinigen of een masker van lotion voor het gezicht diep te bevochtigen. Breng het masker aan met je vingers, laat het op je gezicht voor een 15 tal minuten tot het droog is en was of pel het eraf.

Tip 6. Eet veel fruit, groente en loofrijk groen. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en het reageert op het voedsel dat je eet. Eet voedsel rijk aan omega 3 vetzuren, zoals zalm en amandel noten, deze zijn heel goed voor je huid.Plaats een reactie