Hoe msn account maken?


Hoe msn account maken? Wij zochten het voor je uit:

Stap 1 Krijg toegang tot de MSN accountaanmaak webpagina. Vanaf je bureaublad open je je web browser naar keuze en ga je naar de MSN email account login pagina.

Stap 2 Vul de benodigde informatie in om een account aan te maken. Op de account inlogpagina zal je vereist zijn informatie in te vullen om je email adres te verkrijgen, wat begint met het gewenste email adres. Vul een naam in en je email adres zal gemaakt worden met de naam die jij hebt opgegeven worden met @msn.com erachter voor gebruik. Een wachtwoord moet dan verzonnen worden om toegang tot je account toe te staan. Vul een wachtwoord in van minimaal 6 karakters en typ het wachtwoord dan opnieuw in ter verificatie.

Stap 3 Verzin een geheime vraag en een antwoord daarop. Selecteer een vraag uit het drop-down menu en beantwoord de vraag in het veld dat volgt. Het geven van het correcte antwoord op de geheime vraag zal je de mogelijkheid bieden je wachtwoord opnieuw in te stellen indien je je wachtwoord vergeten bent. Bovendien kan je een alternatief email adres opgeven om dezelfde reden, maar dit is compleet optioneel. Vul de karakters in die worden weergeven in het plaatje onderaan de pagina en klik op ‘Continue’.

Stap 4 Geef persoonlijke informatie op. Om je account aan te maken zal je vereist zijn persoonlijke informatie op te geven. Deze informatie bevat je naam, geboortedatum, geslacht, baandetails, huwelijksstatus, land, provincie, postcode en tijdzone. Nadat je de velden met jouw informatie hebt ingevuld, klik je op ‘Continue’ onderaan de pagina.

Stap 5 Lees en erken de MSN overeenkomsten. Lees de MSN serviceovereenkomsten en de Microsoft online privacyverklaring. Als je bij het lezen akkoord gaat met de voorwaarden uit de overeenkomst, typ je email adres dan opnieuw in in het veld dat gegeven is en klik op ‘I accept’ onderaan het scherm. Klik op ‘Continue’ en je zal naar je nieuw aangemaakte email account gaan met MSN.Plaats een reactie